Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Even voorstellen; Bram Jochemsen


Even voorstellen: Mijn naam is Bram Jochemsen, 34 jaar. Ik ben geboren in Deventer en woon samen in Groningen. Hier heb ik ook mijn opleiding geneeskunde gevolgd. Momenteel ben ik werkzaam als huisarts op het mooie Terschelling maar per september zal ik starten in Lemmer. Tijdens en na mijn opleiding heb ik ruime ervaring opgedaan op o.a. chirurgie, interne geneeskunde en spoedeisende hulp. Ik heb erg veel zin om deel uit te maken van het vaste team van Lennemere en ik hoop dat u zich snel bij mij vertrouwd zult voelen.
Lees verder »

Dr. Postma gaat met pensioen!


Pensioen dr. Postma Op 20 juli 2018 bereikt huisarts Yrmie Postma de pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar. Dit is voor haar een goed moment om met pensioen te gaan.
Lees verder »

Patientenpas aanpassen ziekenhuis


Vanwege de overname van de huisartsenpraktijk naar dr. Boersma willen wij u erop attenderen dat de patiƫntenkaart van onze meeste patiƫnten nog op dr. Postma staat. Wilt u bij uw eerstvolgende ziekenhuis bezoek uw gegevens aanpassen in dr. Boersma. Dit i.v.m. een goede overdracht van specialist naar de huisarts.
Lees verder »